22. huhtikuuta 2012

Sairastupa..

Tää ei voi olla enää todellista. Neea on taas kuumeessa. Mentiinhän tässä vähän reilu viikko terveenä ja viime yönä nostatti taas kuumeen. Ja tämän takia tämän aamun herätys oli sitten klo 4:30.
Eihän tuo oo kun 1-1,5 tuntia aikasemmin mitä yleensä noustaa arkisin, mut viikonloppuisin nukutaan aina vähäntään puol 8 asti.
Meillä kun on tämä rytmi miehen töiden myötä tullu.

Mutta tuo sairastaminen, ei tää voi olla enää normaalia et vähintään 2viikon välein nostaa kuumein reilusti yli 38,5 asteen. Onneksi neiti kuitenkin jaksaa olla yllättävän virkee.

Itellä meinaa olla vähän tylsää, mut pakko tässä on koittaa lepäillä kun tuntuu et jos vähänkin koittaa tehä jotain vähän enemmän, niin saman tien rupeaa supistelemaan. Toukokuun alussa on taas lääkärissä käynti ja toivotaan et kohdun suun tilanne olisi pysyny samana.
Kotona oon sitten käyttäny aikani tavaten remontti suunittelijoita, ja miettien tytön huoneen sisustusta. Jostain pitäisi keksiä jotain kivoja sisustus tarroja Neealle ja verhot sekä matto on etinnässä. 
Vauvan tarvikkeitakin pitäs vissiin rueta pikkuhiljaa ostamaan vähän enemmän. Teemu oli käyny ostamassa turvakaukalon johon kuuluu jalusta, ja vaikka uutena ostettiin niin saatiin yli 50€ alennusta lastentarvike liikkeestä.
Vaunut on odottamassa tuolla samaisessa liikeessä noutoa, mut ajattelin ne hakea vasta kesällä kun ei kehtaa niitä tänne alkavan remontin keskelle ottaa.

Ja nyt on sitten päästy jo aikalaila lopulliseen päätökseen keittiön toimittajan suhteen. Samalta toimittalta kun saadaan myös Kirenan kaappijärjestelmät molempiin makuuhuoneisiin. Eli siis meillä kun menee vaatekaapeista kaikki rungot ja ovet vaihtoon, niin saatiin Kirenan kautta suuniteltua ominen tarpeiden mukaan kaapistot. Oviksi tulee kevyet liukuovet. Vähän niinkuin tähän tapaan, paitsi et meillä on makkarissa koko seinusta kaappia:

kuva Täältä

Keittiönkin sain vihdoinkin sellaiseksi minkalaiseksi halusin. 
Oon muutamaan otteeseen nauranu noiden suunittelijoiden kanssa, kun kokoajan olisivat muuttamassa mun ehotuksia, ja koittavat tyrkkyttää kaikkea turhaa sekaan. Keittiön suunitelmasta puuttuu enää välitilan kaakelit tai sitten seinälaminaatti, mistä tarviin vielä vähän tietoa enemmän.

Mutta nyt leipomaan, kun isäntä on kerrankin kotona, niin ehin leipoo ja tehä keittiöhommia :)

1 kommentti:

  1. :) hyvä että saat remppaa suunnitella edes samalla.

    ikävää tuo sairastelu, paranemisia

    VastaaPoista