11. marraskuuta 2011

Tukholma

Nyt sitten on vihdoinkin saatu kuvat koneelle :)

Eli siis sunnuntai päivä vietettiin laivassa ja N oli ihan ihmeissään kaikesta. T ja N.n kummitäti eivät meinanneet malttaa lähtee hytistä minnekkään kun oli sen verran hyvät näkymät keulaan ja ympäristöön.



Tuleva malli?


Smurffi jumppaa :)

Tukholmassa tuli käytettyä Maanantai päivä shoppailuun ja vanhassa kaupungissa kiertelyyn. 






Ja tiistaina kiereltiinkiin Djurgårdeni saarella missä käytiin esim. Skanssenin ulkomuseossa, eläin tarhassa kahdessa eri akvaariossa ja Vasa museossa T:n mieliksi. Ja illalla jatkettiin vielä shoppailuja :)































Illalla lähtikin sitten laiva kohti satamaa ja N sai touhuta kummitädin seurassa illan kun käsky kävi ja äitin sekä isin piti viettää kahden keskistä aikaa :)






Reissu oli aivan upea ja nyt sitten väsyttää ja pahasti, mutta sovittiin T:n kanssa et tänään jatketaan keskustelua ehkä jopa tulevasta hääpäivästä. Ja keskustellaan et talvi vai kesä häät.

3 kommenttia:

  1. Voi vitsit kun N on suloinen!! Ja muutenkin kivoja kuvia teistä ja teidän reissusta! :)

    hei, yksi kysymys: Miten saat noihin kuvihin kehykset? Tuleeko ne automaattisesti sun blogissa vai hä? En löydä, enkä halua koko blogin tyyliä muuttaa. :)

    VastaaPoista
  2. ne tulee automaattisesti blogissa :)ja otin silloin kun tein blogin niin sellaisen pohjan missä oi kuville kehykset ja siitä rupesin sitten muokkailemaan oman laiseksi.

    VastaaPoista
  3. Kuvista päätellen, teillä on ollut ihan onnistunut reissu!!!!

    Sinulle on blogissani tunnustus, käyhän poimimassa:)

    Hauskaa lauantaita toivottelee Aana.

    VastaaPoista