10. marraskuuta 2011

Vihdoinkin kotona

Nyt on Tukholman reissu takana.
Ihanaa oli, mutta on se ihana päästä kotia takaisin.

Huomenna olisi vielä vapaapäivä ja lauantaina pitäs mennä iltavuoroon jo.

Yritän huomenna ehtiä laittaa kuvia reissulta jahka sellaisen pienen hetken saan ja ehin kuvailemaan nuo kaikki kuvat läpi.
Mutta sen tiedän et kilometrejä kävellen tuli tuossa parissa päivässä ja paljon, sekä kauppoja oli ihan liikaa ja rahaa paloi ja paljon. Yksi parhaista liikkeistä minkä löysin oli lagerhaus Sinne voisin mennä vaikka jokapäivä ja tuhlata rahaa ja paljon :)





Kaikki kuvat täältä



Yllä olevat kuvat otin Lagerhaus:n sivuilta, kun en oo saanut aikaseksi vielä purkaa kaikkia laukkuja. Ja tuossa on osa ostoksista, mutta ne saa odottaa kaapissa sen aikaa, että saadaan remontit tehtyä.
ja nyt sitten päätin myös N:n huoneen väri-yhdistelmät. 
Sinne tulee Ruskeaa, vihreää ja TODELLA vähän pinkkiä sekaan (ei ainakaan sitten mene liika poikamaiseksi)

Mutta huomenna lisää reissusta.


mutta tähän sellainen pieni paljastus, että ruettiin T:n kanssa juttelemaan naimisiin menosta. Tai siis ruettiin miettimään jo päivääkin :) ja mie näytteli mulle jo mekko ja sormus ehotuksia tänään :)

2 kommenttia:

  1. Kuvia odotellen, ihana et matka meni ok :) ja kivalta kuulostaa lastenhuone!

    ja ihanaa, tekin naimisiin!! :)) onnea, vaikka ihan hissun kissun vielä, eikä sillä niin väliä, onko naimisissa. Silti odotan innolla että pääsen vihille tuon oman hömpän kanssa. oisko mahtavaa odottaa yhtä aikaa - tanssiä häitäkin melkein samoihin aikoihin! :D

    VastaaPoista