20. maaliskuuta 2012

Synttäreitä ja väsymystä

Nyt on sitten Neeankin 2vuotis synttärit juhlittu. Lahjoja tuli liikaa, ja onneksi osa toi lahjansa rahana kun eivät olleet osanneet ostaa neidille mitään. Hulinaa riitti kahdeksi päiväksi ja en jaksa edes laskea paljoko meillä vieraita yhteensä kävi. Tarjottavana oli kahta eri voileipäkakku, mansikka täytekakku sekä 3suklaan tuorejuustokakku sekä kaikkea muuta naposteltavaa.

Vähän huono kuva kun kännykällä otin kiireessä
Juhlista itellä ei oo hirveesti kuvia, mut kaveri niitä aiko mulle lähettää kun riehu kameran kanssa koko synttäreiden ajan. 
**********************

Ja muihin kuulumisiin.
Ens viikolla se on sitten tuomio päivä. Mulla on alkanu supistella jo nyt aika voimakkaasti vaikka viikkoja on vasta se 20+. Väsymys on kaamea kun ei oon kiitos liitos kipujen saanu hirveesti nukuttu, ja enkä kyllä työn päivystys vuorojenkaan takia.
Eilen kävin neuvolassa ja siinä olisi pitäny olla lääkärin tarkistus... mutta,mutta, tämä sankari ei ees saanu perkeleen ultralaitetta päällä! Paineli sitten vaan kohtua ja totes et on aika supistelu herkkä ja siinä se tarkastus sitten olikin.
Terkka koitti käsikopelolla kohdunsuun tilanteen ja totes on paikat on ruennu pehmentymään ja ens viikolle uus aika mun omalle OSAAVALLE lääkärille. Rakenne ultrassa kävin viime viikolla ja vaavilla onneksi oli kaikki hyvin.
*******************

Oon nyt tehny listaa vauvantarvike hankonnoista. Me kun ollaan myyty pois pääasiassa kaikki Neean vauvatavarat. Pinnasänky on vielä samoin sitteri ja pienimmät vaatteet. Eli siis hankittavaa on ja paljon :)
kuten esim.
- Turvakaukola + jalusta
- Hoitotaso vessaan tai kylppäriin
- Vaunut
- Harsoja

Siinä on tärkeimpiä ja isoimpia. Vaunut tilasin viimeviikolla ja käyn noutamassa ne toukokuun lopussa. 
Miehen kanssa päädyttiin tilaamaan vaunuiksi Emmaljungan City Crossit värillä Pro Coffee

Meillä kun on Emmaljungan Scootterit tätä samaa väriä ja tämä väri kun passaa molemmille.
****************


6 kommenttia:

  1. Voi, toivottavasti ei tosiaan ala tapahtuun vielä muutoksia kohdunkaulalla/ kohdunsuulla. :( Onneksi rakenne-uä:ssä oli kumminkin asiat kuten piti. Oliko sulla muuten Neean raskaudessa supisteluherkkä tai pehmenikö/ lyhentykö kohdunkaula ennen aikojaan?

    Kertoilehan tosiaan kuulumisia...

    Mukavilta kuulostaa Neean synttärit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neeasta alko paikat pehmenemään rv24+ ja sillon jouduin pääasialliseen vuodelepoon. nyt vaan ei oikein pysty vaan makailemaan ja olemaan kiitos tuon vauhtihirmun :)

      Poista
    2. Juu, ei varmasti ole helppoa taaperon kanssa lepäily. Toivotaan etteio niitä muutoksia vielä tosiaan tulis niin ei tartvitsis murehtia lepäämistä. Mutta lepää silti aina kun voit, ja hyvällä syyllä kotona jätät raskaat työt miehelle. :)

      Poista
    3. Mulla vaan on se ongelma etten osaa vaan olla :)

      Poista
  2. kiva kun oot kerinny kirjotteleen kuulumisia! :)
    Ihme tyyppi kyllä tollanen lääkäri joka ei sitä ultralaitettakaan saa päälle!! samaa minäkin täällä toivottelen kun poikkeama, että toivottavasti ei ala tapahtuun vielä mitään kohdunkaulalla/kohdunsuulla.

    kivat noi uudet vaunut, meillä olis kans suunnitelmissa seuraavalle ostaa uudet (seuraava lapsi ei kylläkään vielä ole siis tulossa)
    Pärjäättekö kokonaan ilman tuplarattaita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä me on päätetty pärjätä ilman tuplia, kun nytkin tyttö pääasiassa kävelee ja rattaissa kuljetetaan vain kauppakassia :) Ja seisoma lauta me hommataan rattaisiin et saa siinä Neea matkustaa jos ei jaksa kävellä.
      Ainut miihen hommataan tuplat niin on matkarattaa. Meillä on kuitenkin alustavasti suuniteltu talvelle reissua jonnekkin ulkomaille isommalla porukalla niin sinne otan tuplat mukaan, sekä sitten shoppailureissuille.

      Poista