26. maaliskuuta 2012

Vauvat ja rahan meno.

Oon ite tässä miettinyt Poikkeaman ja Annan kirjotuksien jälkeen siitä, että miten paljon meillä on mennyt Neean vauva-aikana rahaa.
Tulothan silloin oli aika pienet kun jouduin olemaan koko raskauden sairaslomalla, ja miehellä oli opiskelut osittain kesken.

En nyt listaa rupea kirjoittamaan, mut ei meillä kovin paljoa mennyt. Vaunut sain siskoltani, turvakaukalon ostin kaverilta (40€ jalustallinen kaukalo), sitterin ostin uutena. Ja vauvan vaatteet oon saanu siskoltani. Ollaan ite taidettu ostaa se ehken 10 vaatekappaletta, kun isovanhemma, kummit ja kaverit kantavat kokoajan uusia vaatteita Neealle, ja löysin taas kaappeja siivotessani 4 paitaa mitä en oo tytölle edes ehtiny tytöllä pitämään. Isompi istuin ostettiin uutena, mut meillä kun on sellainen tili, minne kummit, sukulaiset ja kaikki kaverit laittaa aina lahjarahaa, niin siltä tililtä otetaan sitten aina suurempiin lastentarvike hankintoihin rahaa jos tulee sellainen tilanne ettei oo palkasta laittaa. Sekä on sitten erikseen Neealle sellainen säästötili, minkä saa sitten isompana käyttöön.

Rattaitahan meillä on käynyt ja monet, siis kun ostan käytetty ja laitan sitten kiertämään kun ei mielytäkkään. Kaverit sekä mies on nimenny minut vaunu friikiksi :)
Nythän meillä on Neealla käytössä Emmaljungan Scootteri, ja vauvalle tilattiin Emmaljungan City Crossit. Joista muuten lupasin miehelle sen etten myy niitä heti pois ja osta taas erimerkkisiä.

Vauvallehan me hommataan nyt ainakin nuo rattaat ja turvakaukalo uutena. Vaatetta ei tarvii hankkia ollenkaan kun meillä on liikaakin kaikkea, ne on varmaan ainuat mitä en oo laittanu eteen päin aikasemmin. Sitteri on vielä tallessa, ja oon nyt miettiny, et pitääköhän se hoitopöytä hommata.
Neean aikaan mulla ei sitä ollut enkä kyllä kaivannukkaan.

Pitäs tosissaan kattoo pikkuhiljaa et mitä kaikkea tässä pitää hankkia ja mitä on valmiina niin ei tuu yllättäen kaikki ostokset yhteen kasaan :)
************

Mut tänään on taas neuvolassa käyty.
Supistukset on vähän pehmentäny paikkoja ja 2 viikon päästä uus kontrolli. Siihen asti onneksi saan vielä työskennellä normaalisti. Sitten onkin suuri epäily et joudun sairaslomalle, kun työ on kuitenkin yllättävän raskasta.

1 kommentti:

  1. "Ollaan ite taidettu ostaa se ehken 10 vaatekappaletta, kun isovanhemma, kummit ja kaverit kantavat kokoajan uusia vaatteita Neealle, ja löysin taas kaappeja siivotessani 4 paitaa mitä en oo tytölle edes ehtiny tytöllä pitämään." Tämä kuulosti kans niin tutulle :D toisinaan oikein harmittaa kun ei edes tartte ostaa vaatteita ni ei tuu ostettua sitten niin mieleisiä kun jo olemassa olevistakin osa jää käyttämättä.

    Mutta toivotaan tosiaan paljon masuviikkoja vielä :)

    VastaaPoista