5. maaliskuuta 2012

Töitä,Töitä..

Nyt on sitten kaikki meinannu unohtua kun oon joutunut olemaan nämä hiihtoloma viikot kokoajan töissä. Tammikuusta asti on menty sillä että, 3 viikon listassa on max. kerran 2päivän vapaat muuten mennään aina yhdellä silloin tällöin. Viime listassa ei ollenkaan ollu 2pv vapaata kun oli yksi sairastapaus ja muuta tuuraajaa kuin minut ei saatu paikalle. Mutta nyt se on, vihdoinkin 2päivän vapaa. Tässä kovasti ollaan Neean kanssa mietitty mitä sitä tehtäisiin. Pakkasta on vielä melekein 15astetta joten aamupäivä menee varmaan kotona touhutessa, mutta iltapäivästä lähetään kylälle ostamaan viikonlopulle synttäri tarvikkeita ja pulkka mäkeen.

Meillä siis olisi viikonloppuna Neean 2v. synttärit ja niihin pitäs keksiä jotain leivottavaa..
Onneksi meidän perhe tuttu tekee mulle täytekakun ja voileipäkakut muuten valmiiksi, mutta ite haluan ne koristella. Tai ainakin voileipäkakut.
Alla on kuvat viime vuoden kakuista. Vuosi sitten juhlittiin Neean synttärit 3 päiväsenä. Perjantaina oli Neean ja minun serkkupojan 1v synttärit, kun ei oo ikäeroo kun se pariviikkoo, silloin kävi meidän sukulaiset ja perhetuttavat. La ja Su juhlittiin kotona Neean kummien, meidän kavereiden ja loppujen sukulaisten kanssa.


Perjantain kakku tarjoilu

Lauantain voileipä kakut

Ja mahassahan on kaikki hyvin. nyt on 18+3 viikot menossa ja meiltä löytyy yöeläjä. Oltiin viikonloppuna kattomassa Nightwishin keikkaa niin mahassa oli samalla hyvät bileet. Tututhan siinä naureskeli et meille on tulossa Rockki vauva. Neealle on paljon jo puhuttu et äitillä on vauva mahassa kasvamassa ja mies on ruennu opettamaan kanssa sen et siitä tulee isosisko. 
15.3. Olisi rakenne ultraan meno ja samalla on itelä sydän filmissä käynti. Np- ultrassa kävin niin sattu olemaan sama kätilö ultraajana joka oli Neean synnytyksessä mukana ja hetken juttelun jälkeen muisti minut ja rupes nauramaan et meidän neiti synty nyrkki poskella valmiina lyömään kätilöitä :D No eipä tämä toinenkaan oo kauas puusta pudonnu, esittele kätilölle keskaria ja ei suostunut antamaan niiskaansa aluksi mitattavaksi vaan kokoajan kääntyili.
Ja mahaa en pysty enää piilottelemaan, mulla kohdun kasvu oli rv 16 jo 24 viikon käyrillä, ja terkka lohdutti sillä et kyllä se viimeistään LOPUSSA se kohdun kasvu tasaantuu. Ja mulla kuulema vaikuttaa siihen kohdun kasvuun se, et olen pienikokoinen (alle 160cm) ja se että edellisestä raskaudesta on alle 2v. Eli täällä on tuleva valas :)

Mutta nyt laittamaan vaatetta päälle pikkuhiljaa ja sitten ostoksille :)



2 kommenttia:

  1. Kivoja kuulumisia ja hurjan pitkällä jo olet. :)

    Onnea myös Neealle näin etukäteen. Koitan vielä muistaa oikeanakin päivänä.

    En tiedä miten mulla on mennyt jotenkin täysin ohi tuo, että olet aloittanut työtkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alotin työt 2010 Heinäkuussa jo osa-aikaisena, ja siitä siirryin täyspäiväseksi. :) Eli aluksi tein vain iltoja ja viikonloppuja kun sitten 2011 kesäkuussa laitettiin Neea hoitoon ja jatkoin täyspäiväisenä.

      Poista